részecskeszűrő tisztítás és dpf

DPF és részecskeszűrő tisztítás

Miért is válasszon minket? Jogosan merülhet fel a kérdés, de az alábbi írással igyekszünk meggyőzni önt, hogy a Terra Clean miért a legjobb választás, ha részecskeszűrő tisztítás szükségeltetik autójában. Nálunk nem csak pénzt, hanem időt is megtakarít, hiszen általában 1 munkanap az egész DPF tisztítás és EGR szelep tisztítás teljes folyamata. Továbbá az ár-érték arányunk is nagyon jó, mivel alacsony összegért cserébe tökéletes állapotú részecskeszűrő tisztítást biztosítunk szeretett gépjárművének.

Részecskeszűrő tisztítás profi eszközökkel

A részecskeszűrő kulcsfontosságú eleme annak, hogy dízel, illetve benzinmotorja hosszú ideig jól működjön. Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, fontos, hogy tisztán tartsa.

Mivel a DPF-et a környezetbe juttatott korom mennyiségének csökkentésére használják, van értelme, hogy az idő múlásával megkezdődik a saját korom feltöltése.

Amikor a DPF túlságosan megtelik, eltömődhet, ami csökkentheti annak hatékonyságát, és akár a jármű működésképtelenné válását is okozhatja. Ez utána még okozhat EGR szelep problémát is a gépkocsiban. Egyébként az EGR szelep tisztítás is a profiljaink közé tartozik.

A részecskeszűrő tisztítás a Terra Clean Kft.-nél a legfejlettebb tisztító berendezések és eljárások felhasználásával történik. A Terraclean oldatok globálisan is elismert, több országban is felhasznált szerek, melyek segítenek a részecskeszűrő tisztítás nehézségeiben. Speciális összetevőket tartalmaznak, melyek így tisztává tszeik a gépkocsi motorját. Ráadásul a tisztítási folyamatunk teljes mértékben környezetbarát, ami annyit jelent, hogy közel 0% károsanyag-kibocsátást eredményez. Ez közel egyedülálló a részecskeszűrő tisztítás iparágában.

Célunk, hogy a DPF, illetve részecskeszűrő tisztítás után mindig minden ügyfelünk elégedettebb legyen autója működésével, mint mielőtt behozta. Ehhez pedig mi meg is teszünk mindent, mivel több száz vevőnk közül mindenki csak jó véleményt tudott mondani a részecskeszűrő tisztítás eredményeiről.

A tisztítások gyakorisága, amit nagyjából 100-200 ezer kilométerenként érdemes elvégezni, segít, hogy járműve, folyamatosan a legjobb teljesítményt nyújtsa, és segíti a megelőzését az esetleges hibáknak, amelyeket az elhanyagolt részecskeszűrő okoz.

Eltömődött részecskeszűrő tünetei

Ha az alábbi jelek bármelyikét észleli, az azt jelenti, hogy részecskeszűrője eltömődhetett és tisztításra szorul. Gyakori, hogy vezetés közben túlzott vagy gyenge teljesítmény tapasztalható. Járműve nagyobb mennyiségben igényel üzemanyagot, nehezebb a motor beindítása, a DPF hibáját jelző fények világítanak, illetve autója füstöl. Ezen tünetek tapasztalása esetén érdemes minél hamarabb a részecskeszűrő tisztítás elvégzése, különben később ennek megihatja a levét, és komolyabb károk is keletkezhetnek a részecskeszűrőben és az autó többi részében.

A részecskeszűrőnek a cseréjét általában nem ajánljuk, mivel nagyon sokba kerül egy új darab belőle, mivel körülbelül némely autó árát súrolja a több százezres értékével. Csak is akkor érdemes a csere, ha már olyan szintű a kár a részecskeszűrőben, hogy azon már a tisztítás sem segítene, azonban ez elég nagy ritkaságnak számít.

DPF tisztítás

A kiválóság iránti elkötelezettségünk azt jelenti, hogy olyan szolgáltatást nyújtunk önnek, amellyel biztosan elégedett lesz. Az ország több területén is megtalálhatóak már szervizeink, hogy megcsinálják a DPF tisztítás, és a részecskeszűrő tisztításra beadott járműveket. Számunkra egyetlen munka sem túl nagy vagy túl kicsi, mi mindig megpróbáljuk a maximumot kihozni minden egyes ügyfelünk számára. Lépjen velünk kapcsolatba még ma és tudjon meg többet a DPF tisztítás folyamatáról.

Kapcsolódó bejegyzések