Burgundi vörös haj

Burgundi vörös haj

Az elmúlt néhány évben azt tapasztaltuk, hogy a vörös hajszínek egyre népszerűbbek. Az egykor az 1990-es évekhez szorosan kapcsolódó szín jelentős frissítést kap. A professzionális stylistok és az otthoni barkácsolók új, kreatív és hízelgő módokat találtak a burgundi vörös haj gazdag, hideg árnyalatának értelmezésére, legyen szó forralt borról, vörös bársonyról vagy áfonyáról.

A vörös haj azért különbözik a rézvöröstől, mert valójában a vörös és az ibolya keveréke. A hozzáadott ibolya miatt hidegebb tónusú, mint a tipikus piros.” És bár a bordó csak a hidegvörös sötét árnyalatait sugallhatja, sok fényes, nem túl mély, sőt kicsit melegebb változata is létezik – valóban mindenki számára megfelelő.

Nem számít, hogy a bordó ezen értelmezései közül melyik tetszik Önnek, de próbáljon meg ne ugrani elhamarkodottan. A burgundi vörös határozottan kimondott szín, és át kell gondolni. Nézd meg a bordó különböző árnyalatait, és nézd meg, hogy az arcbőröd és a stílusod bírja-e.

És pontosan ez az, amit itt megtehetsz. Folyamatosan görgessen, hogy megtudja, hogyan játszhat a bordó hajjal.

Sangria burgundi vörös haj

Ferrara szerint a világos, hűvös, rózsaszín árnyalatú arcbőr hihetetlenül néz ki a vörös haj mellett, ami magyarázatot adhat arra, hogy Megan Mullally miért ragaszkodik a sangria példás árnyalatához oly sok éven át. Ez egy élénk árnyalat, amely felnőtt, kifinomult érzést kelt.

Áfonya vörös

Annak ellenére, hogy a bordó haj mennyire kiegészíti a világos, hűvös arcszínt, valóban hízelgő megjelenés minden bőrtónuson. A Cardi B áfonya színe tökéletes példa erre. Annak ellenére, hogy kissé őszire torzíthat, a bordó ez a változata egész évben lenyűgöző.

Kavargó árnyalatok

Nagyon sok módja van a bordó haj viselésének, és Bella Thorne megtalálta a módját, hogy egyszerre többet is viseljen. A legmenőbb és legélénkebb a koronánál, a gesztenyebarna melegebb árnyalatai áthidalják a gyökerekhez való átmenetet.

Mártással festett

Katherine Langford mártással festett külseje olyan, mint a nagy kontrasztú kiemelések, és a finom ombré-nek rossz babája volt. Hajának csak az utolsó néhány centiméterét világosították meg és festették be, hogy kiemelkedjenek hosszú, barna hullámaiból – ez egy igazi hatalmi összecsapás.

Kapcsolódó bejegyzések