Erdei szállás a Börzsönyben

Erdei szállás a Börzsönyben

Amennyiben a Börzsönyben az erdei szállás és a kempingezés minden vágya, akkor a legjobb helyen jár. Felhívjuk figyelmét, hogy szállásonként legfeljebb 10 fő a befogadó képesség. Nem minden kemping alkalmas lakókocsi elhelyezésére, és legfeljebb három járműre korlátozódhat. Kérjük, vegye figyelembe ezt a kemping kiválasztásakor.

A teljes tűzgyújtási tilalom napján az erdő zárva van a nyilvánosság elől. Kérjük, látogassa meg a katasztrófavédelem webhelyét utazása előtt a jelenlegi tűzgyújtási tilalmakról és minősítésekről való felvilágosításhoz.

Tekintse meg erdei szállás kínálatunkat

A Börzsöny erdeiben számos magán kunyhó, nyaraló és tábor menedékhelyet kezelünk. Az összes kempingben éjszakázhatnak az éves kempingszezonban. A foglalásokat online kell lebonyolítani. Kérjük, görgessen lefelé, hogy megtekinthesse szálláslehetőségeinket, ellenőrizze a rendelkezésre állást és biztosítsa tartózkodását.

Minden helyszín festői erdei környezetében található – ideális hely a szabadban való pihenésre. Ezek a szállások foglalhatóak április 1-től november 30-ig, a tűzveszélyes időszakon kívül.

Csoportos tevékenységek

A Börzsöny erdei szállás rekreációs helyszínein minden évben sokféle közösségi és magánrendezvényt tartanak. Ha csoportos tevékenységet tervez, például tájékozódást, iskolát vagy cserkésztábort, csoportos sétát vagy kerékpártúrát, akkor be kell nyújtania egy eseménykérelmet és a tervezett erdei útvonalak térképét. Valamennyi kérelmet legalább négy héttel a tervezett esemény vagy tevékenység előtt kell benyújtani, és az erdőőr megvizsgálja azokat eseti alapon jóváhagyás céljából.

Felszereltség

A nagyhegyi ház 5 fő elhelyezésére alkalmas. Ezen az exkluzív területen legfeljebb 10 fő szállásolható el. Egyszobás nyaraló, legfeljebb öt fő befogadására két fa platformon (ágynemű nem tartozék).

  • Kis ételkészítési terület mosogatóval (edények, evőeszközök és főzőberendezések nem tartozék).
  • Belső lassú égésű fa fűtés.
  • Szolár világítás kívül és belül.
  • Esővíz (ivásra nem alkalmas)
  • WC
  • Napelemes világítás kívül -belül

Kapcsolódó bejegyzések